Lois Lane te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Lois Lane

Lois Lane boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

In 1987 braken Monique en Suzanne Klemann door en sindsdien staan zij garant voor vele muzikale hoogtepunten. Tijdens het optreden met band of tape brengen zij hun hits ten gehore en zorgen zij voor een geweldige sfeer. Naast hun eigen pop repertoire treden de zusjes veelvuldig op met de grootste hits van Abba en ook brengen zij een ode aan het Motown repertoire.

Bij het zien en horen van de show met zowel oude als nieuwe songs, blijkt dat Loïs Lane haar glans nog niet verloren heeft. Versneden met videoclips, interviews, TV- en backstagebeelden wordt de liveregistratie op DVD gezet. Om het overzicht compleet te maken, zijn ook alle vijftien videoclips gebundeld op een bonus DVD. -

De zusjes Klemann hebben altijd gekozen voor muziek die recht uit hun hart komt, ondanks de mogelijkheden om een grote commerciële act te worden. Dat is de reden dat ze na 20 jaar nog steeds muziek maken. We mogen trots zijn op deze band die al zolang een bijzondere plaats inneemt binnen het Nederlandse pop circuit.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan