Los Del Sol te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Los Del Sol

Los Del Sol boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Mexicaanse, Caribische, Spaanse, Latijns-Amerikaanse en Zuid-Amerikaanse live muziek en feesten! Los del Sol Productions staat voor kwaliteit, variëteit, scherpe prijzen, muziek en organisatie op maat voor zowel kleinere als grotere gelegenheden.

Feesten is een vak apart dat LOS DEL SOL perfect verstaat. Een feest heeft vrijwel altijd een opbouw nodig, zowel in repertoire als in geluidsvolume. LOS DEL SOL voelt de wens van het publiek precies aan en kan in het begin van het feest en tijdens het eten sfeervolle achtergrondmuziek aan tafel spelen en zo de sfeer opbouwen totdat uiteindelijk zelfs de muurbloempjes aan het swingen zijn.

Caribische muziek, Mexicaanse, Spaanse, Latijns,- en Zuid-Amerikaanse muziek spreekt iedereen, van jong tot oud aan. Mensen kunnen perfect stijldansen op alle uiteenlopende ritmes, maar ook de meest a-ritmische persoon zal in beweging komen op deze onweerstaanbare swingende muziek.Verder zorgt de juiste interactie met het publiek ervoor dat iedereen loskomt; een grappige openingsact, verschillende dansen die het publiek geleerd worden, een workshop initiatie salsadansen in prachtig sambakostuum, een tequila-act en een interactieve limboshow. Alles mag, maar niets moet!

Zo maakt LOS DEL SOL van elke gelegenheid een onvergetelijke feestelijke gebeurtenis!

LOS DEL SOL verzorgt feesten, live-muziek en shows voor alle soorten gelegenheden op maat, van kleine tuin- en huiskamerfeestjes tot groot opgezette personeelsfeesten, geheel verzorgde thema-avonden, bruiloften, dansavonden, verjaardagsfeesten, surpriseparty's, recepties etc.

LOS DEL SOL beschikt over een eigen podium, licht en een professionele geluidsinstallatie, prachtige decorpakketten, poncho's, sombrero's, bloemenslingers etc.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan