Marco Borsato look-a-like te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Marco Borsato look-a-like

Marco Borsato look-a-like boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

100% Live. 100% Emotie. 100% Feest. Een half uur lang krijgt u de allergrootste hits van één van Nederlands meest populaire zangers te horen. De leukste en meest  charmante Marco Borsato-imitator van Nederland en België doet dit op zeer overtuigende wijze.

Het publiek wordt al snel door Jos Cové ‘gegrepen’ zodat een dansende massa ontstaat. Jos Cové heeft inmiddels al op vele podia in Nederland en België gestaan. Veel mensen wrijven zich in de ogen en vragen zich af: “Is hij het nu echt of niet?” en “Playbackt hij?” Maar Jos Cové is echt zichzelf en zingt altijd live! Of hij nu voor een groot of klein publiek staat, het maakt niet uit. Jos Cové krijgt de aandacht van zijn publiek en weet die vast te houden.

Met de act ‘Jos Cové zingt Borsato’ haalt u een knaller in huis, want Jos Cové heeft van zijn passie zijn vak gemaakt en die passie komt duidelijk naar voren in zijn leuke en succesvolle act: ‘Jos Cové zingt Borsato’.  Hij zingt o.a. de hits: Ik leef niet meer voor jou, Je hoeft niet naar huis vannacht en de superhit: Rood.

Indien er voorkeur wordt gegeven voor een bepaald lied van Marco Borsato, dan kan dit altijd besproken worden en indien het mogelijk is kan dit ‘speciale’ lied dan vertolkt worden.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan