McDixie te boeken via Artiestenbureau MEProductions

McDixie

McDixie boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

McDixie is een van de bekendste dixielandorkesten in Nederland. Vanaf de oprichting in 2005 zijn zij een graag geziene gast op feesten, partijen en festivals. Veel gevraagd ook in winkelcentra, op beurzen, markten of dorps- en stadsevenementen.

De muzikanten blinken uit in muzikaal vermaak. Bekende liedjes worden gespeeld en gezongen terwijl het orkest volop in beweging is. Er valt ook wat te zien! Dit orkest kan goed en langdurig knallen als dat nodig is. U heeft gewoon een klein beetje reuring nodig ? Of een achtergrondmuziekje? De kunst van zachtjes spelen beheersen zij ook! Het orkest verschijnt in overleg traditioneel gekleed, stijlvol, chique of gewoon netjes.

McDixie kan in de meest uiteenlopende themaoutfits optreden. Zo komt het orkest als Zwartepieten, Kerstmannen, Sneeuwpoppen of als Dicken-Orkest, Dracula's, Piraten, Vliegeniers, Koks, Ontdekkingsreizigers, Clowns, Matrozen en nog veel meer.

Het Pietenorkest van Sinterklaas speelt en zingt het volledige Sinterklaasrepertoire.

In de periode voor en tijdens de kerstdagen zijn het de Kerstmannen of sneeuwpoppen die sfeer maken met Christmas Carols en Wintersongs.

Vrolijke waggelende Pinguïns of een Dickens-Orkest behoren ook tot de mogelijkheden.

McDixie kan zich in heel veel verschillende outfits presenteren. Er is vast een thema dat bij uw feest of evenement past. Een themaorkest valt op en is daarom ook zeer geschikt voor promotiedoeleinden.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden.

Vraag offerte aan