Meneer Jan en De Domme Piet - Sinterklaasshow te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Meneer Jan en De Domme Piet - Sinterklaasshow

Meneer Jan en De Domme Piet - Sinterklaasshow boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Meneer Jan en zijn hulpje, een hele domme Piet, brengen een bezoek aan uw locatie. In de woonkamer van de Sint zullen ze de kids op de komst van de Sint gaan voorbereiden.

Samen met de kids zullen er verschillende spellen gespeeld worden, zoals het Taai-Taai Pop Stapelen, Pepernoten Eten enz…      

Op een feest als dit mogen cadeautjes natuurlijk niet ontbreken, daarom heeft Meneer Jan wel erg veel schitterend ingepakte cadeautjes meegenomen, maar wat moet je daar nu mee? Het antwoord op deze vraag is heel simpel. Je gaat er samen met de kinderen een grote stapel van maken. Wie van de kandidaatjes maakt de hoogste stapel? Let er wel op dat de 'domme' piet niet te dicht bij je stapel in de buurt komt!!!

Ook zal Meneer Jan de kennis van de Sinterklaas liedjes eens even gaan testen. De stoomboot vliegt voorbij, de maan schijnt nog steeds door de bomen en er zit nog steeds een pepernoot in Zwarte Piet z'n band. Natuurlijk kennen we elk liedje, maar wie van de kandidaten raad er het eerst!!! Verder lijkt de 'Domme' Piet wel erg dom...maar hij kan meer dan je denkt!

Op het einde zal Meneer Jan ook nog proberen om even met de Sint te bellen voordat hij aankomst. Jaha… Meneer Jan kent de Sint zo goed, dat hij zelfs zijn telefoonnummer heeft. Zal de Sint langs komen of niet?

Deze gevarieerde, en 'Gave' show is geschikt voor elk Sinterklaasfeest. Zowel grote als kleine kinderen kijken met open ogen naar dit spektakel, want als Meneer Jan & de Domme Piet binnen zijn barst het feest pas echt los!!!

Natuurlijk is deze complete show voorzien van een schitterend showdecor en perfect geluid.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan