Rock 'n Roll zanger William Smulders te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Rock 'n Roll zanger William Smulders

Rock 'n Roll zanger William Smulders boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

William Smulders zingt en speelt gitaar. Zijn voornamelijk Engelstalige repertoire varieert van lichte jazz en instrumentale Spaanse gitaarmuziek tot bekende evergreens, hits van de fifties tot de eighties en rock 'n roll klassiekers.

Wie William boekt krijgt altijd kwaliteit verpakt in een show vol entertainment en interactie met het publiek. Zijn performance wordt gekenmerkt door een aanstekelijk enthousiasme. William weet zich daarbij, gesteund door zijn rijke oeuvre, altijd aan te passen aan de wensen van het publiek.

William is te boeken met zijn show in diverse hoedanigheden. Afhankelijk van uw budget en uw wensen kan dat zijn als solo-artiest, maar ook als duo, trio of band, begeleid door een bassist, drummer en/of saxofonist. Speciaal is ook de samenwerking met Lieke Grey, een duo dat uitblinkt in vocale veelzijdigheid steunend op William’s virtuoze gitaarspel.

William Smulders is te vinden op festivals, feesten, cafe’s en grote podia. Maar hij speelt ook in kleinere settings en in wisselende samenstellingen. Naast het spelen van covers en evergreens componeert Smulders ook eigen werk. Zo bracht hij onder meer singles uit als ‘The whisky song’ met Wanda Jackson en ‘Rainy night’ met Linda Gail Lewis.

Vraag offerte aan