Mick & Sugar te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Mick & Sugar

Mick & Sugar boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

 

Mick & Sugar wandelen tussen het publiek en hebben een groot scala aan romantische, grappige en aanstekelijke nummers. Sugar is een vrolijke flapuit en zij zingt met volle overgave. Mick ondersteunt haar vol vuur op zijn gitaar en met zang.

Mensen zingen vaak mee met hun nostalgische nummers en lachen om de manier waarop zij interactief tussen het publiek optreden. Dan is het weer genieten van een prachtige song of een jazzy tune en opeens sta je mee te dansen op een ritmisch nummer. Ze zijn slechts met z'n tweeën maar ze kunnen wel kabaal maken voor twintig! Een optreden van dit muzikale duo is laagdrempelig, afwisselend en vooral: dikke pret!

Mick & Sugar treden landelijk op en kunnen elke gelegenheid opfleuren. Zij zijn inzetbaar bij uw personeelsfeest, bedrijfsfeest, huwelijksfeest, vrijgezellenfeest, jubileum, gala, boottocht, rondvaart, receptie, beurs, congres, conferentie et cetera.

Misschien bent u hen al eens bij een festival tegengekomen, zoals het Oerol Festival, UITmarkt/UITfestival, ZomerZinnen Literair Festival, Culinair Festival...

Mick & Sugar zijn geschikt als mobiele act, wandelende act en /of podiumact. Ze hebben een mobiel geluidsetje met een klein bereik en een grote podiumset, compleet met licht en podium.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan