Mobiele Kerstmuziek met zingende Kerstfiguren te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Mobiele Kerstmuziek met zingende Kerstfiguren

Mobiele Kerstmuziek met zingende Kerstfiguren boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

“Christmas around the world"        

Twee kerstfiguren zorgen met een rijdende kerstboom voor een sfeervolle kerst "Christmas around the world", met kerst muziek van over de hele wereld met o.a. Spaanstalige en Engelstalige kerstsongs.

Ook romantische kerstnummers met panfluit zullen bijdragen tot een heel speciale kerstsfeer. Verder zorgen ze voor interactie met jong en oud; iedereen mag een dansje maken met het kerstvrouwtje of de kerstbel luiden! Bovendien zal het kerstvrouwtje al zingend ballonfiguurtjes vouwen voor de beste dansertjes!

Het optreden vindt plaats met een mobiele geluidsinstallatie (stroom is niet nodig). Het volume is aanpasbaar. Let op: de act speelt tijdens deze periode alleen in overdekte gelegenheden.

De twee kerstfiguren zijn eventueel uit te breiden met een steltenloper in bijbehorend kostuum. Deze enthousiaste steltenloper kan het duo versterken met muzikaal entertainment. In thematisch kostuum zorgt de langbenige muzikant voor een vrolijke noot en voorziet hij de kinderen van leuke ballonfiguurtjes. Ook is hij inzetbaar voor uitdeelacties, welke door de klant aangeleverd kunnen worden.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan