One Two Trio te boeken via Artiestenbureau MEProductions

One Two Trio

One Two Trio boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

One Two Trio is de ultieme feestband bekend van vele hits zoals  ‘Juffrouw Toos en 'Tien Kleine Tuinkabouters’.Als er een ‘feestgarantie’ zou bestaan, zou dit drietal hem geven. Ooit begonnen als een straatbandje, maar inmiddels is die straat heel groot geworden..

In korte tijd groeide One Two Trio uit tot één van de meest gevraagde live feestbands van Nederland. Zes albums zijn er inmiddels uitgebracht waaronder een verzamelaar. One Two Trio speelt altijd LIVE! Gewapend met een gitaar, basgitaar en een ‘kinder drumstel’ van alles dwars door elkaar;  Het repertoire is enorm: van smartlap tot rock en roll en van disco tot golden oldies, dit alles overgoten met een pittige feestsaus voorzien van improvisatie en veel interactie met het publiek. Voor iedereen een feest der herkenning!

Boekingsmogelijkheden One Two Trio :

- Juxebox is speciaal ontwikkeld voor de ''Swing en meezingen feesten''! Het publiek heeft hierbij een belangrijke stem in de repertoirekeuze. Swingen op danceclassics ,   ''rocken'' op 'Radar Love' of meezingen met een smartlap... One Two Trio vult dit op de voor hen zo kenmerkende wijze in: met veel humor, interactie en enthousiasme waarbij het publiek vaak ook een belangrijk aandeel krijgt in de uitvoering van het nummer! Juist dit aspect zorgt veelal voor hilarische momenten waarover nog lang nagepraat zal worden. Een act met een ‘heel veel lol, schorre kelen en strakke kuiten garantie'!  

- Kindershow Deze show is er speciaal voor de kleinere onder ons. De hoofdrollen in dit verhaal zijn voor Meneertje Blauw (zo trots als een pauw), meneertje Rood (de sportieve malloot) en meneertje Geel (zo sloom als een kameel) spelen LIVE de bekende kinderliedjes maar ook eigen makkelijk mee te zingen nummers.

- Sinterklaasshow Speciaal voor de Sinterklaasperiode is One two trio ook te boeken voor Sinterklaasshows, waarin zij de gehele show aanpassen aan deze sfeervolle periode.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan