Orchestre Infernal te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Orchestre Infernal

Orchestre Infernal boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Sinds oktober 2009 zijn de duivels uit hun doosje. Bij hun première trokken ze meteen op één dag langs vier verschillende podia. Daarmee wilden ze aangeven wie en wat ze zijn. Als zigeuners met een missie trokken ze door Brabant. Inmiddels hebben ze al de nodige (straat)theaterfestivals op stelten gezet. Ze maken echt "lokatietheater" waar anderen gewoon een paar ongebruikte nietszeggende meters zien, ziet Orchestre Infernal een podia om nietsvermoedende mensen te vermaken met hun acts.

De acht conservatorium geschoolde muzikanten van Orchestre Infernal brengen een ode aan wie, wat hun betreft, misschien wel de beste componist van de twintigste eeuw is: Igor Stravinsky. Componist van onder andere 'le Sacre de Printemps', 'de Vuurvogel' (L'Oiseau de Feu) en 'Petroesjka'. Maar hoe goed Stravinsky ook is, hij heeft nooit kennis kunnen maken met DJ Shantel en zijn Bucovina Orkestar. De man achter de hits 'Disko boy', 'Bucovina' en 'Disko Partizani'.

Orchestre Infernal brengt hun wel samen. In een theatrale act laten zij hun muziek samenvloeien. Uitkomst: een klassiek hoogwaardig swingend geheel. Naast Stravinsky moeten ook andere klassieke componisten als Yann Tiersen en Nino Rota eraan geloven. Niet platvloers, maar juist met groot respect voor de werken die zij hebben gecomponeerd.

Wat Orchestre Infernal betreft blijven de klanken van deze meesters niet alleen opgesloten in de akoestiek van concertzalen en kathedralen, gehoord moeten ze worden! Zij brengen dit met groot respect en genoegen, op een voor iedereen toegankelijke manier 'aan de man'. Orchestre Infernal; ze noemen zich duivelskunstenaars, eerder zijn het de Hell's Angels van de klassieke muziek. Met nadruk op Angels!

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan