Orlando Uitenwerf te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Orlando Uitenwerf

Orlando Uitenwerf boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Orlando Uitenwerf is geboren in Suriname en naar Nederland gemigreerd. Hij is zanger en entertainer en zingt vooral nummers uit de Nederlandstalige muziekindustrie.

Orlando Uitenwerf is groot voetballiefhebber en heeft bij verschillende clubs gespeeld. Ook is hij een heel sociaal mens en vond hij het altijd leuk om na de wedstrijd nog even met elkaar in de kantine te blijven hangen voor een biertje of een leuk gesprek met anderen. Bij een feestje hoort natuurlijk ook altijd muziek. Doordat Orlando vaak na de wedstrijd nog bleef hangen kwam daar af en toe ook een microfoon aan te pas. Zo is hij langzaam aan een beetje in de muziek gerold.

Meerdere mensen hebben hem aangespoord om daar wat mee te doen. Dus heeft hij zijn stoute schoenen aan getrokken en is zich meer in de muziek gaan verdiepen. Hij heeft toen een aantal optredens verzorgt bij een aantal voetbalkantines en kwam erachter dat hij daar toch ook veel plezier aan beleefde. Gaandeweg heeft hij de kans gekregen om een eigen single op te nemen en die heeft hij gegrepen.

Vraag offerte aan