Party Animals te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Party Animals

Party Animals boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Met oud & nieuw 95/96 vond op een feestje in Zuid Limburg het eerste Nederlandse live optreden van de Party Animals plaats en een stormachtige periode volgde met drie nummer 1 singles, vele top 10 hits, clips en albums. Nu, 15 jaar later en meer dan 800 optredens verder, lijkt het of er niets is veranderd. Nog steeds rijden de Party Animals in hun luxe tourbus het hele land door met hun knallende show en hebben ze de harten van een totaal nieuwe generatie feestbeesten veroverd!

Maar er is wel degelijk wat veranderd, kleding en uiterlijk zijn van nu en niet van toen. De Party Animals klassiekers worden tegenwoordig gewoon door DJ's ingemixed met Nederlandstalige meezingers, billenschuddende R&B hits of komische skihut. Ook de bezetting is met zijn tijd meegegaan - net als een veranderende James Bond met Sean Connery, Roger Moore of Pierce Brosnan is ook de bezetting van de Party Animals dynamisch. In de loop der jaren is er steeds vernieuwd en verjongd.

Maar zoals een fan uit de begintijd die tegenwoordig nog steeds regelmatig in de voorste rijen te vinden is een keer heeft gezegd: "Het maakt me niet uit wie er staan, zolang ze het maar goed doen!" - en wie weet is dat wel het geheim achter het aanhoudende succes van de Party Animals.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan