Partyband Caramel te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Partyband Caramel

Partyband Caramel boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

De zevenkoppige popband Caramel combineert de lekkerste tracks van de eenentwintigste eeuw met rake dansklassiekers. Hun energieke show staat garant voor een spectaculaire avond waarbij de voetjes ongetwijfeld van de vloer gaan en muzikaliteit hoog in het vaandel staat. Met de drie meiden in het front, elk gezegend met een geweldige strot, zorgt de band voor een spetterende avond vol kwaliteitsentertainment van de bovenste plank. Caramel is fris, jong en uiterst professioneel.

De bandleden van Caramel ontmoetten elkaar in 2007 op de jazz- en popafdeling van het Utrechtse Conservatorium. Hun enthousiasme en talent zorgt ervoor dat Caramel een begrip is geworden binnen de wereld van de coverbands. Met veel plezier nemen ze hun publiek mee op een muzikale avontuur waarbij de nieuwste krakers, klassiekers en vergeten hits allemaal naar voren komen.

Caramel is een graag geziene band op bruiloften, studentengala's en bedrijfsfeesten. Zo hebben ze gespeeld voor verschillende internationale firma's als Shell, Fokker en Akzonobel. Bovendien stonden ze op diverse festivals zoals Hilversum on Air, Zomerfeesten Gorinchem, Feest op ‘t Neude, Leidens Ontzet en de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. De populariteit van de band ontgaat niemand, zo ook niet radiozender 3fm waar ze recentelijk live te horen waren.

Staan er geen Caramelshows gepland in het weekend, dan zijn de muzikanten elders druk aan het spelen. De leden van Caramel zijn zeer actief in de Nederlandse muziekwereld en spelen in de (begeleidings)bands van onder meer Krystl, Rigby, Handsome Poets, Eva Auad en Chris Hordijk.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan