Paul Elstak te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Paul Elstak

Paul Elstak boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

DJ Paul Elstak is een Nederlandse hardcore/gabber en happy hardcore dj en platen producer.       

In 1987 begon zijn carrière als DJ toen hij werd aangenomen als resident DJ in discotheek Bluetiek-Inn in Rotterdam. Hij draaide hier samen met de Nederlandse House pionier Peter Slaghuis. Rond dezelfde tijd ontmoette hij ook Rob Fabrie en Richard van Naamen met wie hij de groep Holy Noise begon. Met deze groep had hij een reeks releases op het Hithouse platenlabel (het label van Peter Slaghuis) In 1991 had Holy Noise hun grootste succes met het nummer 'James Brown is still alive'. Deze plaat was een antwoord op de toenmalige populaire plaat 'James Brown is dead' van L.A. Style.

In 1992 richtte Elstak zijn eigen hardcore label op (onder de vlag van Mid-Town records). De eerste release op dit label was een Holy Noise productie onder het pseudoniem De Euromaster met de titel 'Amsterdam waar lech dat dan?' Deze plaat was een specifieke klacht naar de Nederlandse media over de hoeveelheid aandacht die Amsterdam krijgt ten opzichte van Rotterdam. In 1995 bracht hij zijn eerste DJ Paul Elstak single uit met de titel 'Life is like a dance'.

Na deze plaat volgden er nog een aantal commerciële nummers. 'Rainbow in the sky' wat het meest succesvolle van deze. Enkele van zijn singles bereikten de Nederlandse Top 40 in de jaren 90. Na 2 jaar besloot Elstak om de commerciële dance scene te verlaten om zich alleen nog te richten op hardcore.

In 2001 verliet hij Mid-Town en Rotterdam Records om een nieuw label te beginnen bij Rige Entertainment genaamd Offensive Records.

Tot op heden brengt Paul nog steeds hardcore uit op dit label met zijn eigen unieke typische stijl.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan