Paul Rabbering te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Paul Rabbering

Paul Rabbering boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

3FM DJ en 90's specialist. Draait brede pop/rock/dance, Top 100 en/of  90's. Heeft een ruime ervaring voor verschillende soorten publiek en past zich makkelijk aan. Komt het best tot zijn recht op feestjes met doelgroep 20-ers tot 40-ers.

Paul werd op 29 januari 1979 in Etten-Leur geboren. Lang konden ze daar niet van hem genieten, want op zijn vijfde verhuisde de familie Rabbering naar Emmeloord. Al heel vroeg wist Paul wat hij wilde worden, met een zelfgemaakte radio blijkt hij ontvangst te hebben bij de buurman. Om zijn buurman en zijn ouders niet teveel tot last te zijn  begint hij in 1992 bij de lokale omroep, Radio Noordoostpolder.  

Op zijn vijftiende een eigen drive-in show. Hiervoor moesten regelmatig grote delen van de huisraad het ontgelden. Toen hij in 1997 zijn Havo-diploma haalde stond niets hem meer in de weg, want hij wilde maar één ding: DJ worden. Wat moet je dan? De enige opleiding die een beetje in de richting van het radiovak komt is journalistiek. Die opleiding was dan ook de keuze van Paul. En logischerwijs koos hij de richting TV. Juist ja.

Op dit moment is Paul werkzaam als dj en radiovormgever bij BNN. Hij produceert jingles en spots voor onder meer het 3FM-programma ruuddewild.nl. Ook is hij verantwoordelijk voor de Ontmaskering (een minimix tussen cover en origineel van een plaat) in het programma That's Live! (zondagmiddag 3FM).

Na een jaar lang in de 3fm nacht te hebben gezeten met het eigen programma RabRadio, presenteert Paul vanaf 1 september 2003 het populaire radioprogramma Top of the Pops. Daarnaast is Paul samen met Sander de heer de vaste dj van de Friends of BNN’ drive-in shows.Samen met Coen Swijnenberg en Giel Beelen is Paul voor de actie ‘Serious Request’ in 2013 één van de bewoners van het Glazen Huis in Leeuwarden.

Naast radiowerk zie je Paul ook regelmatig op televisie. Zo presenteert hij het programma ‘Baasjes’ en wint hij de televisie hit ‘Wie is de Mol?’ in 2007.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan