Petertainment te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Petertainment

Petertainment boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Al meer dan 15 jaar is hij professioneel entertainer. Veel speelde hij bij themarestaurants.

Na een paar jaar entertainment heeft hij daarbij ook het goochelen opgepakt en dit naar een hoog nivo gebracht. Hij is geen standaard goochelaar in net pak met stropdas. Er is altijd een combinatie van entertainment, een feel good ervaring en een moment van verbazing. Dit alles gecombineerd met veel humor.

Hij werkt niet met vaste scripts maar reageert op zijn omgeving. Hij vindt het belangrijk dat hij daarbij echt met respect contact maak met mensen. Als mensen zich gezien voelen hebben ze het vaak al naar hun zin. Door deze manier van goochelen vinden mensen die helemaal niet van goochelen houden het ook leuk. Het is meer dan alleen een trucje. Spelen is zijn passie en dat merken mensen ook, dit hoort hij ook vaak terug in feedback die hij krijgt.

Door zijn positieve vriendelijke manier van spelen heeft hij eigenlijk ook nooit vervelende gasten (nou ja, bijna nooit).

Feedback van een groep bouwvakkers was:”Ik dacht daar hebben we weer zo een irritante mauwkees maar ik heb zelden zo gelachen

”Een groep Juristen:” Chapeau, chapeau kerel, een geweldige act. Je bent een vakman.”

Hij gelooft niet in standaard opdrachten. Iedere groep wil iets anders dan een andere. De een wil meer humor, de andere wil meer verwondering en weer een andere wil wat meer persoonlijk contact. Door zijn uitgebreide aanbod is er veel ieder wat wils. Hij doet aan goochelen, typetjes, activiteiten en begeleiden van ceremonies

Wat hij het meeste doet is spelen op een feest waarbij hij de mensen binnen laat, met veel diverse dingen vermaakt en aan het einde ook weer uitzwaait. Daarbij is het ook leuk om nog een stel rondlopende kinderen te vermaken. Door veel persoonlijk contact met de gasten ervaren ze zijn aanwezigheid nooit als teveel.

De afbeeldingen in het menu hiernaast geven de veelzijdigheid van Peter weer!

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden en mogelijkheden!

Vraag offerte aan