The Pianohouse te boeken via Artiestenbureau MEProductions

The Pianohouse

The Pianohouse boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Pianohouse 4 personen bestaat uit 2 pianisten/zangers 1 gitarist/zanger en 1 drummer.

The Pianohouse werd eind 2005 opgericht door Ernesto Oosthuizen. Amerikaanse pianobars fascineerden hem. De entertainende pianist; flexibel inspelend op de sfeer door het honoreren van verzoeknummers moest de basis zijn van zijn eigen Hollandse concept. Duidelijk anders dan de collega’s op de boulevard van Scheveningen, met een mix van ervaren en jonge talentvolle muzikanten en een allround repertoire in een frisse en sprankelende uitvoering. De muzikanten houden op ieder moment feeling met het publiek.

The Pianohouse is de kameleon in muziekentertainment. Zij spelen in op de situatie. Muzikaal maatwerk is voor hun allesbehalve een cliché. De band dijt uit of krimpt in. Op de voor of achtergrond. Stevig of soft. Repertoire wordt moeiteloos aan een thema of sfeer aangepast.

U vraagt zij spelen! Geschikt voor bedrijfsfeesten, dorpsfeesten, bruiloften, etc. Speciale Pianohouse-bierviltjes dienen als verzoekaanvragers. Zelf meezingen mag ook. The Pianohouse begeleidt je graag op weg naar eeuwige roem. 

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan