Retro DJ Charley te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Retro DJ Charley

Retro DJ Charley boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Retro DeeJay is altijd goed gekleed in toepasselijke DJ outfit: een fourties pak met Panama hoed, billentikker met 20′s hoge hoed, Liftboy (DJ Elevator), ‘gewoon’ met een vintage Hawaï shirt of extremer, bijvoorbeeld 60′s stijl Robin the boy Wonder. Of hij neemt in en speciale creatie die speciaal voor de gelegenheid is bedacht achter de draaitafels plaats.

Zoals de meeste DJ’s is hij begonnen op schoolfeestjes. Daarna ging hij verder in de Rock and Roll en Sixties ‘scene’ waarin hij nog steeds één van de drijvende krachten is. Zijn grootste inspiratie is muziek uit het verleden die tijdloze kwaliteiten heeft. Denk aan Jazz uit de jaren ’20, Rock and Roll uit de fifties, Soul uit de Sixties.

“Als je de vertaalslag naar het heden kan maken d.m.v. goed opgenomen vintage muziek, af te wisselen met hedendaags opgenomen, vintage geïnspireerde muziek, dan kan je een frisse/tijdloze avond neerzetten die veel mensen aanspreekt.”

Retro DeeJay heeft heel veel ervaring met draaien voor veel verschillende evenementen. Plekken waar hij gedraaid heeft zijn talrijk. Hier een kleine greep: Paradiso, Melkweg, Canvas, Tuschinski, Kurhaus, Stadsschouwburg Amsterdam, Tivoli, DNA, Comedy Theater, etcetera.

Retro DJ Charley neemt u swingend mee door de vorige eeuw!

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan