Rolling Beat Machine te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Rolling Beat Machine

Rolling Beat Machine boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Noem het de ‘Heilige Graal’, ‘Ark des Verbonds’, ‘Pandora’s Box’, ‘Bron van de Eeuwige Jeugd’ of hoe je maar wilt, het zijn allemaal namen voor hetzelfde onbeschrijfelijke apparaat dat al eeuwenlang wordt doorgegeven: de geniale Rolling Beat Machine. Een bovennatuurlijk geschenk aan de mensheid; een nieuwe dimensie.

Heel erg vroeger rolde hij al samen met Mozes door de Sinai?-woestijn, met Alexander de Grote van het Griekse naar het Romeinse Rijk, met Mohammed van Mekka naar Medina, met Genghis Kahn tot aan de Donau, naar het beloofde land met de Kruisvaarders, terug met de Tempeliers via de Zijderoute, over zee met Columbus naar Amerika en uiteindelijk vermomd als hutkoffer op de Holland-Amerikalijn.

Overal waar hij ging bracht deze magische koffer mensen in extase. Strijd, angst en schaamte werden vergeten, het leven werd gevierd. Deze dimensie was voor het heersende gezag echter niet wenselijk. Meer gebaad bij onderdrukking dan een vrije geest, werd de Rolling Beat Machine keer op keer verboden en vogelvrij verklaard. Geschiedenisboeken werden herschreven, alsof de fenomenale machine nooit had bestaan.

Kapitein McCoff-Schyp wist de machine na jaren onderzoek te traceren en lapte hem volledig op. De Rolling Beat Machine is terug onder de mensheid om te voorzien in een der belangrijkste levensbehoeften: plezier. Een extra dimensie, een ruimte om te ontdekken, inzicht te verkrijgen en te vieren.

Wees erbij en laat het gebeuren!

De mannen van de Rolling Beat Machine spelen zowel covers als eigen werk.Hits als Knocking on heaven's door, Suspicious minds, Hit the road Jack en I shot the sheriff worden afgewisseld met Rolling Beat Machine's eigen nummers, zoals Lekker boeien en Hou van mij.

De speelduur van het trio is beperkt tot 60 minuten; met het kwartet kan 4 x 45 minuten worden gevuld

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan