Ronnie Ruysdael te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Ronnie Ruysdael

Ronnie Ruysdael boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Voor wie Ronnie, voormalig leadzanger van de Sjonnies, ooit bezig zag op een podium, zal het duidelijk zijn dat we hier te maken hebben met een rasartiest.
Iemand die zijn excentrieke tanden in het publiek zet en niet loslaat voordat er zichtbaar sprake is van een feestje. 
 
Het jaar 2013 was een superjaar voor Ronnie Ruysdael. Hij kreeg maar liefst 3 onderscheidingen, namelijk de Geels Populariteits Award voor de categorie 'beste feest artiest', de PartyStorm Award voor de categorie 'leukste bühne act' en Ronnie werd door de vakjury uitgeroepen tot Populairste Party Artiest bij de Party-Awards.
Bovendien werd het nummer 'Eet veel bananen', wat hij samen met Zanger Rinus en Debora zong, binnen zeer korte tijd een ware YouTube hit. De clip is inmiddels meer dan 3.000.000 keer bekeken.

In januari 2014 presenteerde Ronnie zijn tweede solo-album, getiteld 'Briljant' en nu is zijn nieuwe single met Mooi Wark klaar om de hitlijsten te bestormen!

Ronnie Ruysdael zingt naast nieuwe liedjes, nagenoeg alle hits uit het Sjonnies tijdperk in zijn altijd glimmende outfit en met zijn eigen onvervalste herkenbare stemgeluid.
Dus hits als: Dans je de hele nacht met mij, Eet veel bananen, Annemarie, Roos in je Blonde Haren, Japapapa, Zwemmen zonder Slip, Blauw van de Sangria, De Bostella;
ze komen allemaal voorbij!
Bovendien blijft hij het publiek trakteren en verrassen met veel gadgets, én zal Ronnie zoals altijd de zaal binnen 5 minuten in de polonaise krijgen!

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan