Sax 'n Co te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Sax 'n Co

Sax 'n Co boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Op zoek naar sfeervolle live muziek die een breed publiek aanspreekt? Een act die zowel op de achtergrond als ook op de voorgrond kan treden? Een prachtige stem en geraffineerd gitaarspel; dat is Sax 'n Co.

Sax ’n Co is een veelzijdig duo: van pakkende popsongs tot mooie ballads en van swingende standards tot songs met een latin feel. Akoestisch of met bescheiden digitale ondersteuning klinkt Sax ’n Co soms als een swingende band en dan weer als poëtische kleinkunst. Afhankelijk van uw wensen en gelegenheid spelen zij sfeervolle achtergrondmuziek, of meer uptempo nummers.    

Zangeres Eline Hoebe heeft een warme stem die zich soepel en helder door verschillende stijlen en talen beweegt. Eline heeft een brede ervaring in bands en diverse theaterstukken. Zuiver, trefzeker en met bezieling neemt ze het publiek mee door de songs.     

Gitarist Cees Sax is de 'one man band', hij zorgt met zijn meerstemmig gitaarspel, inclusief bassen, akkoorden en solo's voor een dragende en vullende begeleiding. Zijn basis is een klassieke conservatorium-opleiding aangevuld met ervaring in diverse bands en muzikale projecten. Sax 'n Co is uitermate sfeerverhogend tijdens recepties, borrels, diners, ceremonies en intieme feestjes, zowel privé als zakelijk.

Sax ’n Co heeft een breed repertoire; Songs van o.a. Melody Gardot, Norah Jones, Eva Cassidy, Amy Winehouse, James Morrisson, Train, Trijntje Oosterhuis, Jamie Lidell, Bram Vermeulen, Frank Boeijen, Liesbeth List, Stef Bos, John Mayer, Katie Melua, KT Tunstall, Michel Fugain, Ilse de lange, Sara Bareilles

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan