Say Cheese te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Say Cheese

Van een klompendans tot de nederpop van Doe Maar. Het Hollandse repertoire is niet stuk te krijgen!

Zeg je Holland dan zeg je klompen, molens en tulpen. En natuurlijk kaas! Van kaas krijgt iedereen een glimlach al ben je nog zo jong, oud of belegen. En iedereen houdt net zo van kaas als van goede muziek. Modern, ouderwets of daar tussen in.

Van een klompendans tot de nederpop van Doe Maar. En van de hits van weleer tot de huidige kroegkrakers. Het Hollandse repertoire is niet stuk te krijgen!

Voor het slagen van een goed feest is muziek een onontbeerlijke zaak. Say Cheese is een ijzersterke troef om opvallend voor de dag te komen. Zij brengen kleur aan ieder evenement, zowel visueel als muzikaal. Zij zetten op een spetterende manier een Hollandse traditie opnieuw op de kaart. Daardoor zijn zij zeer geschikt op internationale beurzen en festivals. Het Hollandse repertoire klinkt weer helemaal fris en is voor iedereen toegankelijk. Want Say Cheese gaat verder dan alleen de klompen, molens en tulpen. Het is de nieuwe manier om uw evenement, festival of Holland te promoten. Het repertoire is zeer breed en zij spelen in op de situatie en zijn professioneel en prettig interactief met het publiek. Bovendien zijn zij zeer flexibel en kunnen zij mobiel akoestisch spelen, maar net zo goed versterkt op het podium.

Vraag offerte aan