Sesam Sensation Band te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Sesam Sensation Band

Sesam Sensation Band boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Dé coverband van dit moment is de Sesam Sensation Band. Onder het motto....

It's "Music" and "More" weten ze werkelijk elk evenement tot een groot succes te maken!

In de frontlinie vinden we zangeres Anne Stalman en zanger Sebastiano Zafarana. Sebastiano Zafarana.... deze naam klinkt u vast bekend in de oren! Dat klopt!

Sebastiano was kandidaat bij The Voice of Holland en zat in het team van Roel van Velzen. Daarnaast is hij een ex-musicalster uit de stal van Joop van den Ende en speelde o.a. rollen in de voorstellingen Elisabeth, Titanic & Jeans 12'. Tevens werkte hij mee aan Musical Awards Gala's en was Sebastiano als solist te zien in 'Musicals in Ahoy'.

Anne is bekend van o.a. 'Op zoek naar Evita' Ze eindigde bij de laatste 5! Daarnaast heeft ze in diverse musicals gewerkt waaronder We Will Rock You waar ze de eer had om te mogen samenwerken met niemand minder dan Brian May van Queen!

Beide entertainers worden muzikaal begeleid door vier zeer getalenteerde instrumentalisten die het bekende muzikaal hoge niveau van de Sesam Sensation Band bewaken. Buiten hun vertrouwde instrumenten beheersen deze heren ook perfect hun stem. Met maar liefst zes leadvocalisten brengt de Sesam Sensation Band een programma waarbij het publiek zich al snel aanwezig waant bij een avond met vele verschillende artiesten.

De Sesam Sensation Band is interactief, veelzijdig, origineel en beschikt daarnaast ook nog eens over een grote dosis energie die zeer aanstekelijk op het publiek werkt. Mede door de verrassende muzikale wendingen die er in het repertoire te vinden zijn weet de Sesam Sensation Band een ieder aan zich te binden en heeft de band in no time een klik met het publiek gemaakt.

Kortom de Sesam Sensation Band is 'the must have' voor elk evenement!

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan