Snuffie en Rimpel feesten met Sinterklaas te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Snuffie en Rimpel feesten met Sinterklaas

Snuffie en Rimpel feesten met Sinterklaas boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Dit multimedia kinderspektakel wordt gepresenteerd door goochelaar Winfried, Snuffie het goochelkonijn en Rimpel de brutale hond. Samen met alle kinderen gaan ze goochelen en helpen met de voorbereidingen van de geheime Surprise party voor Sinterklaas.

Opper Piet speelt een belangrijke rol in deze Sinterklaas voorstelling. Dit jaar organiseert Opper Piet samen met alle andere pieten een Surprise Party voor Sinterklaas. Als kindergoochelaar Winfried belt met de stoomboot van Sinterklaas om te controleren of alles in orde is voor het Sinterklaas feest waar de Sint niets vanaf mag weten is Opper Piet wel een beetje zenuwachtig.

Heeft hij alle Pieten goed aangestuurd? Zijn de ballonnen, slingers en de cadeautjes afgeleverd? De pieten moeten zich in alle bochten wringen om er voor te zorgen dat Sinterklaas niets door heeft. Hippe Piet en Opper Piet moeten alleen de taart ophalen bij de bakker en deze naar het Sint feest brengen. Als de taart op weg is naar de Sinterklaas show gaat het goed mis. Samen met de brandweer, fietsenverkoper, motorrijder, een oud omaatje, alle zwarte Pieten, Winfried en de kinderen in de zaal zal het een race tegen de klok worden.

Komt Sinterklaas wel dit jaar? 

Met ballonnen en magie zullen goochelaar Winfried en de kinderen hun best moeten doen en alles uit de kast halen om het Sint feest tot een goed einde te brengen. Als dit maar goed afloopt? Hoe komen ze nu met de taart op tijd op het feest? Gaat de Surprise Party wel door? Komt Sinterklaas wel? 

Tijdens de Sinterklaasshow zijn er een aantal telefoon gesprekken met de beeldtelefoon. Op het videoscherm ziet het publiek met wie presentator Winfried aan het bellen is en wat er op die locatie gebeurd. Door middel van die gesprekken maakt het publiek kennis met de hele pieten bende. En beleven ze een spannend sinterklaas avontuur! Met achtervolgingen, stunts en spektakel.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan