Sonny Griffin te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Sonny Griffin

Sonny Griffin boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Met meer dan 30 jaar en vele duizenden optredens ervaring kan je Sonny Griffin (1966) gerust een gelouterd muzikant noemen. Sonny's muzikale roots liggen in de soul en r&b van artiesten als Stevie Wonder, Bill Withers en Marvin Gay, maar door de jaren heen heeft Sonny Griffin een breed en uitgebreid repertoire opgebouwd, van 60's tot recente hits, van easy-listening tot disco, pop, reggea, rock&roll, dance en meer. Sonny begon als student in cafe's en op feesten, en speelde de afgelopen decennia in verschillende formaties op de meest uiteenlopende gelegenheden, van kroegen tot festivals, bruiloften tot bedrijfsfeesten, cruiseschepen, vakantieresorts en meer, in Nederland en ver daarbuiten.

Tegenwoordig treedt Sonny Griffin vaak op als solo-artiest, met begeleiding van backingtracks, zowel mobiel als vanaf het podium. Behalve als solist speelt Sonny Griffin ook vaak als duo met saxofonist of als trio met sax en percussie.

Naast de optredens schrijft en produceert Sonny Griffin ook zijn eigen nummers. In 2000 kwam de cd SOULSHADOWS uit, in 2006 A NEW DAY, een nieuwe cd is al enige tijd in de maak en komt in 2019 uit.

Vraag offerte aan