Spinkit te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Spinkit

Spinkit boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Instant Party!
Spinkit is hét mobiele DJ set om elk feest aan de gang te brengen en om lekker door te feesten. Klein, mobiel, compact. Het staat niet in de weg, er hoeft geen grote PA opgebouwd te worden, je kan meteen met het feest beginnen! Spinkit is de muzikale belevenis voor ieder particulier feest, bedrijfsevenement of festival!

Hoe werkt het?
Spinkit is compact, wendbaar en onmiddellijk operationeel. Omdat de dj’s echt tussen je gasten staan is er 100% feedback en betrokkenheid.

De voordelen van Spinkit op een rij:

  • mobiel
  • compact
  • ervaren DJ’s uit de muziekbranche
  • direct en eenvoudig inzetbaar
  • geen bekabeling/snoeren
  • reclame / brandingsobject
  • microfoonaansluiting t.b.v. toespraken
Reclame / Branding
Jou merknaam of logo als branding op de Spinkit? Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn!

DJ’s
Onze DJ’s (m/v) zijn stuk voor stuk muzikanten, met hun eigen stijl en vibe die weten hoe ze interactief met je gasten om moeten gaan. Denk bij muziekstijlen aan gangbare Top 40, 80’s, soulclassics en daarbuiten dance en electro.

Live saxofoon
Om het "live" gevoel te versterken, is het mogelijk een saxofonist bij te boeken. Spinkit werkt met Ipad zodat de hele wereld aan muziek voorhanden is.
Er is een microfoon aanwezig en er zijn mogelijkheden om de Spinkit aan het thema van het evenement aan te passen. Zanger / ZangeresBinnen ons team zijn een aantal fervente entertainers /zangers om uw feest extra luister bij te zetten. Dit geeft een extra “live” effect en doet een gezellig sfeer vaak omslaan naar feestelijkheden. Reken daarbij op interactieve momenten voor jong en oud.

Nieuw! 
Wist je dat je naast onze saxofonisten en zangers, je nu ook de opzienbarende violiste Shauntell Baumgard en de fantastische trombonist Evert Josemanders naast de Spinkit kunt bijboeken?

Vraag offerte aan