Stockholm Tivoli te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Stockholm Tivoli

Stockholm Tivoli boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Uw feestje, receptie of ontvangst worden onvergetelijk met live muziek. Bij een intiem diner hoort intieme muziek. Wel zo bijzonder als die live wordt uitgevoerd!    

Wilt u uw partner verrassen met dat ene liedje waar u samen van genoot bij uw eerste ontmoeting? Zoekt u de ideale omlijsting van een persoonlijke beleving? Wat u zoekt is Stockholm Tivoli. Wel zo professioneel. Het is tenslotte úw feestje!

Voordat Anne-Lie Persson en Marco Kerver besloten samen Stockholm Tivoli op te richten, waren ze beiden zeer actief in vele orkesten en bandjes. Anne-Lie sinds 1998 en Marco al sinds 1987. Als je ruim 25 jaar meer dan 100 keer per jaar zulke feestjes mee maakt, dan weet je als band precies wat voor muziek er wordt verwacht op welk evenement. Ze kennen alle zalen, alle gelegenheden en veel mensen uit dit circuit. En ze vinden het heerlijk.

Hun muziek-hart ligt zeker ook bij Stockholm Tivoli, omdat ze op een zeer stijlvolle en feestelijke manier proberen zo goed mogelijk te musiceren. Dat hoor je niet alleen bij een concert van de band, maar dat zie je ook. Stockholm Tivoli is genieten voor alle muzikanten die meespelen, en dat straalt er vanaf.

De naam Stockholm Tivoli staat natuurlijk ergens voor. Bij het zoeken naar een goede naam voor de band, was van het begin af duidelijk dat daar een verwijzing naar Zweden in moest zitten. Anne-Lie is Zweeds en Marco is zo goed als Zweeds. Tivoli is een pretpark, en dat willen zij in de eerste plaats ook zijn; vertier en plezier. Maar de Scandinavische Tivoli zijn ook podia voor prachtige concerten. Vele wereld sterren uit diverse branches traden hier op. Tivoli staat dus precies voor wat ze willen. Het gaat om het feest, maar ze benaderen het op een stijlvolle muzikale manier.

Stockholm Tivoli; Wel zo professioneel, het is tenslotte uw feest.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan