't Brabants Fietsharmonisch Orkest te boeken via Artiestenbureau MEProductions

't Brabants Fietsharmonisch Orkest

't Brabants Fietsharmonisch Orkest boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Waar dit verrassende en dolkomische muziekgezelschap, op een 4 meter lange zes-persoons tandem verschijnt, steelt het de harten van het publiek. Monden vallen open van verbazing en een lach breekt door op vele gezichten.

Aanstekelijke, vrolijke muziek wordt al fietsend gespeeld. Plotseling stopt het gevaarte, de muzikanten stappen af en met veel bombarie volgt er een onnavolgbare taptoe, een hilarische ballet act of een absurde slapstick met halsbrekende, acrobatische toeren. Daarbij wordt niet geschroomd de toeschouwer op het verkeerde been te zetten en is zelfspot één van de ingrediënten. Als de tandem na veel geharrewar weer vertrekt, blijft het publiek achter in het besef getuige te zijn geweest van een uniek schouwspel.

Dit fietsorkest steelt al jaren de show bij straattheater-festivals en optochten, bij openlucht-feesten of bij de opening van wegen, fietspaden en winkelcentra in binnen- en buitenland (o.a. in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Leuven, Salzburg, Parijs, Metz, Barcelona, Malaga, Düsseldorf, Istanbul en Recklinghausen).

Hun geweldige Zwarte Pieten- en Kerstmannen fietsorkest is een geweldige aanvulling op uw decemberfeest.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan