The Hipshakers te boeken via Artiestenbureau MEProductions

The Hipshakers

The Hipshakers boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Het swingende en aanstekelijke duo The Hipshakers ‘is altijd goed’! Uitgerust met contrabas, gitaar, voetpercussie en twee prachtige vocalen. Het kan ook als trio met een geweldige saxofonist. Hoe dan ook The Hipshakers weten van ieder feest een onvergetelijk evenement te maken. Soms heel klein, mobiel akoestisch bij een opening of tuinfeest, dan weer knallend op een bruiloft, bedrijfsfeest of podium.

Het repertoire is swingend en herkenbaar met verrassende muzikale uitstapjes. Wereld hits uit 75 jaar popgeschiedenis worden op ambachtelijke wijze aan elkaar gespeeld en overgoten met het vrolijke Hipshakers sausje. Nummers van o.a Johnny Cash, Bob Marley, Prince, James Brown, Bruce Springsteen, Elvis, George Michael, The Rolling Stones, Beatles en soms komen ook evergreens of modernere nummer voorbij.

Het kan ook mobiel en hoeft allemaal niet op hoog volume de muziek is van zichzelf al swingend genoeg. Je denkt daarbij een viermans band te horen maar het is allemaal ouderwets handwerk door twee (soms drie) ervaren muzikanten.

Vraag offerte aan