The Lay te boeken via Artiestenbureau MEProductions

The Lay

The Lay boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Een verrassende combinatie van muzikanten met allen een geheel eigen muzikale achtergrond en daarmee een ijzersterke formule.
Begonnen als schoolbandje met Arend Elias, Erwin en Ronald genaamd Screwdriver, speelden ze een aantal keren in de aula van het Gomarus College de geluiden van Status Quo tot een ieders ergernis behalve hun eigen. Standvastig echter als ze waren in hun liefde voor de muziek, pakten ze de draad na een pauze van een paar jaar opnieuw op. Met een nieuwe line-up, waar Tonke, Folkerd en Daan zich bijvoegden, en een geheel eigen en nieuwe sound. The Lay was geboren, maar nu serieus.
De drang naar schrijven van eigen materiaal zorgde dat The Lay in de zomer van 2014 aan de slag ging met het produceren van eigen muziek. Dit resulteerde in een paar juweeltjes als Blue And Yellow, Goin' Slow en Pretty Stupid, nu vaste gasten in de setlist.
Live ging The Lay van start op poppodium Punt 1 in december. Een paar optredens en een hoop ervaring verder staat The Lay nu als een huis.
Bekende geluiden uit vervlogen tijden, nieuwe nummers gebaseerd op werkelijk van alles en een energieke groep jongens geven een optreden dat je niet snel vergeet.

Vraag offerte aan