The Recipe te boeken via Artiestenbureau MEProductions

The Recipe

The Recipe boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Alle hits in de mix, de allerlekkerste dansbare bekende covers achter elkaar door, dát is The Recipe live! Maar dat is nog niet alles, je krijgt ook een vleugje rock en een scheutje Nederlandstalige meezingers.

Ons recept lukt altijd, het heeft zich al honderden keren bewezen, in binnen- en buitenland. Dat ligt niet alleen aan het unieke concept maar ook aan de frisheid, het plezier en het enthousiasme dat elk optreden weer van het podium spat: we love to party with you!

Onze 2 zangeressen en zanger hebben niet alleen geweldige stemmen, maar zorgen samen ook voor afwisseling, entertainment en contact met het publiek. We serveren dit standaard op een bedje van spicy gitaar, juicy toetsen, vette bas en crispy drums.

Heb je hier niet genoeg aan? Dan kun je ons ook Supersizen! The Recipe Supersized is ons complete 7-persoons basisrecept, aangevuld met 3 van de beste blazers van Nederland: zo wordt The Recipe nog vetter dan normaal.

The Recipe speelt veel op de grotere bedrijfsfeesten en -evenementen, maar doet het net zo goed op studentengala's, privéfeesten, festivals, feesttenten, kortom eigenlijk overal waar het dak eraf mag.
The Recipe is jouw ultieme feestband!

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan