Thema Dansgroep te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Thema Dansgroep

Thema Dansgroep boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Artiestenbureau MEProductions heeft dansgroepen in verschillende thema's. Hieronder zullen we enkele thema's toelichten.

MEXICAANSE DANSSHOW

Het uitgebreide repertoire bestaat uit dansen uit alle regio's van Mexico, met Kleurige jurken uit Jalisco, Maagdelijk wit uit Veracruz, de uitbundig geborduurde kledij uit Chiapas en uiteraard ook dansen uit Puebla, Guerrero, Durango, Hasteco, Tamaulipas, San Luis Potosi en niet te vergeten de oorspronkelijke Azteekse dansen.

Onze dansgroep kan zich desgewenst laten begeleiden door een live muziek van Los del Sol.

BRAZILIAANSE DANSSHOW

Brasil show, oftewel Braziliaanse Sambashow, zoals in het Braziliaanse carnaval in Rio, wint met de dag aan populariteit. Swingende ritmes, prachtige kostuums, spectaculaire hoofdtooien en vooral prachtige lichamen en schuddende billen van de exotische Braziliaanse sambadanseressen zijn een lust voor het oog.

Onze sambashows en Braziliaanse danseressen behoren tot de besten van Nederland en België, te boeken vanaf één danseres, tot een volledige sambadansgroep.

SPAANSE DANSSHOW

Onze Flamencodansgroep, bestaande uit authentieke professionele Spaanse dansers en danseressen, verstaat de kunst van het flamencodansen perfect. Met de nodige passie, choreografie, uitstraling en prachtige flamencojurken wordt er een eersteklas show neergezet.

Onze flamencodanseressen zijn stuk voor stuk professionals, hebben meerdere flamencoconcoursen gewonnen in het binnen en buitenland en zorgen naast prachtige dans ook voor entertainment en interactie. Echte flamenco (Tanguillo, Buleria etc.), maar ook Sevillana en Rumba (Gypsy kings) komen aan bod.

INDIANEN INCA SHOW

De show begint met originele traditionele panfluitmuziek uit de Andes, live muziek gespeeld door Los del Sol, en prachtige danseressen in Peruaanse Inca-kostuums. U waant zich in de bergen van de Cordillera de los Andes en ziet bijna de Condor voorbij vliegen...

Tijd om te ver weg te dromen is er niet, want als de authentieke Inca-jurken van de danseressen met een zwaai uit worden gedaan, blijken de Inca-indianen ook nog iets anders als "el Condor pasa" in petto te hebben!

Een unieke en spraakmakende muziek en dansshow voor elke gelegenheid! Niet alleen een show om naar te kijken, ook voor interactie wordt gezorgd!

De dansgroepen bestaan uit 3 danseressen en een technische hulp met mobiele geluidsinstallatie.

Uit te breiden naar meer danseressen.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan