Tjitse Leemhuis te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Tjitse Leemhuis

Tjitse Leemhuis boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Feestje? Tjitse zorgt er voor dat de handjes de lucht in gaan en de voetjes van de vloer! Gegarandeerd succes! Tjitse draait als solo-dj of samen met Domien Verschuuren.

Tjitse Leemhuis is geboren in Groningen op 7 januari 1984. Al van jongs af aan zit radio maken hem in het hart.

Radio maken deed hij al vanaf zijn dertiende bij OOG Radio, de stadszender van Groningen. Na daar jarenlang veel gepresenteerd en geleerd te hebben kwam in 2003 de mogelijkheid om te presenteren bij de commerciële regionale omroep Rebecca Radio. Ineens was Tjitse te horen in Noord- Oost- en Midden Nederland, maar helaas ging Rebecca Radio na een jaartje failliet. Tjitse ging tijdelijk terug naar OOG Radio om toch maar radio te kunnen blijven maken.

Eind 2004 kwam er een droom uit; stage lopen bij de landelijke radio! Bij 3FM liep Tjitse lange tijd stage voor de KRO. Na deze stage werd het diploma voor de studie Music Management behaald.

Vervolgens was Radio 538 de volgende werkgever. Daar produceerde Tjitse onder andere nog een tijdje voor het nachtprogramma ‘MiddenInDeNachtRick’.

Na paar jaar Radio 538 keerde hij terug naar 3FM waar hij sinds 2008 het programma ‘Ekstra Weekend’ produceert. Hierin wordt hij door de dj’s Gerard Ekdom en Michiel Veenstra altijd Tjibbe Tjibsma genoemd. Naast ‘Ekstra Weekend’ produceert hij ook het programma ‘MetMichiel’.

Vraag offerte aan