Trio XL te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Trio XL

Trio XL boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Duo Xl ontstond begin 2010, nadat het super bekende duo Duo Toppie, waarvan Michel deel uit maakte, eind 2009 stopte. Michel maakte samen met Rob Mullink een voormalig collega van Michel  binnen de allround formatie Up2Date, direct een doorstart.

In een zeer korte tijd werd er vorm en inhoud gegeven aan het repertoire en de uitstraling van Duo XL. Naast repertoire en uitstraling werd ook geïnvesteerd in geluid en licht wat natuurlijk ook belangrijk is om een feestelijke gelegenheid tot in de puntjes te verzorgen.

Duo Xl leek aanvankelijk klaar om te starten. Toch was er volgens Michel en Rob nog een groot gemis, namelijk iets om zich echt te onderscheiden van alle andere Duo’s. Ze waren het al snel eens, er moest een zangeres bij komen! Dus geen Duo maar een Trio, waardoor ze een veel groter publiek konden aanspreken. Er werden audities gedaan en uiteindelijk vonden zij de 21 jarige Sandra Vriese die Duo Xl veranderde in Trio XL.

Helaas…zoals zo vaak in de muziekwereld voorkomt, gaf Sandra begin 2013 aan, dat ze naar een andere band wilde overstappen. Dit was natuurlijk een behoorlijke tegenslag voor Rob en Michel, maar ze ondernamen meteen actie door advertenties te plaatsen op diverse muzikanten-pagina’s. Er werd door behoorlijk veel zangeressen gereageerd en de audities konden beginnen. Michel wist misschien nog wel een zangeres die interesse zou kunnen hebben…Femke Hengeveld die in 2012 op zijn Album presentatie ’Windstärke 10′ had gezongen. Hij zou haar wel even bellen en vragen. Femke had inderdaad wel interesse en ook zij werd voor een auditie uitgenodigd. Tja…..toen Femke aan de beurt was en haar eerste nummer inzette, was het eigenlijk al beslist…wouw…wat een stem (luister en bekijk het filmpje!).

Dus, ja, Trio XL gaat verder en met een geweldige zangeres.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan