Verre Vrienden te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Verre Vrienden

Verre Vrienden boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Toch leuk als er naast al die vrienden, familie en collega's die u had uitgenodigd één of twee Verre Vrienden komen opdagen die u al jáááren niet meer gezien had.

U  merkt het meteen: de temperatuur stijgt, nieuwe liefdes ontstaan ter plekke, oude liefdes bloeien op, het feestgedruis neemt hand over hand toe wanneer uw Verre Vrienden u meenemen op een muzikale wereldreis langs Caribische stranden, Parijse terrassen, Jordanese cafés, Ierse whiskey-stokerijen, Zuid-Amerikaanse dansvloeren, door Rotterdamse havenbuurten, op woeste zeeën én weer terug.

Verre Vrienden kunnen in bijna alle omstandigheden uit de voeten. Akoestisch zingend en spelend bewegen ze zich door het publiek. Nu eens klinkt op de achtergrond een Franse musette, dan weer eist een spontane serenade aan de voeten van een lokale schone de aandacht op. Dreigen de emoties uit de hand te lopen bij een hartverscheurend levenslied, dan is er al weer een vrolijke meezinger ingezet. Op een sjieke receptie of in een Amsterdamse kroeg, of er nou in hun moerstaal of Engels, Frans, Duits of Spaans gesproken wordt. Aan u de keus: zowel vooraf als tijdens het optreden kunt u uw voorkeur kenbaar maken.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan