VroLeuk Duo te boeken via Artiestenbureau MEProductions

VroLeuk Duo

VroLeuk Duo boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Het gevarieerde repertoire van Vroleuk bestaat uit een verrassende mix van Nederlandse en Engelse hits tot evergreens. Van de klassieke meezingers tot gevoelige ballads van vroeger en nu. Ze spelen nummers van Nico Haak tot Jan Smit, van Elvis tot Bruce Springsteen. Dit kan op de achtergrond, maar ook bij u op schoot. U zegt het maar !   

VroLeuk Duo is zeer geschikt om in restaurants en bij diverse feesten en partijen te spelen. Ze hebben weinig ruimte nodig en het voordeel van dit akoestische concept is dat iedereen elkaar kan blijven verstaan, zonder dat de muziek uitgroeit tot een popconcert.

Desgewenst beschikken zij over een kleine geluidsinstallatie (backline) die ze, tussen de nummers door, erg makkelijk kunnen verplaatsen. Hierdoor kan er op ieder moment, op elke gewenste plek, gespeeld worden. Dit geluidsniveau is nog steeds heerlijk om “bij-te-kletsen”. Voor buitenfeesten, zoals braderieën, markten, terrassen, tuinfeesten of festivals zijn wij uitermate geschikt en ervaren.

Als het bijvoorbeeld gaat om een Country, Rock & Roll, Smartlappen- of Nederlandstalig feest, dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan