Wonderwinkel te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Wonderwinkel

Wonderwinkel boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Ik weet niet precies waar, maar ergens in de wereld staat een eigenaardig winkeltje. Dit winkeltje is van meneer Zucht en zijn vogel. Zijn hele leven lang verkoopt hij ‘spullen’. Magische spullen zoals toverballen, magische kastjes, zwevende bollen, lichtjes in de lucht, van alles en nog wat.

Meneer Zucht heeft sinds korte tijd Sjors in dienst. Sjors vindt het werken in de winkel niet zo leuk, want meneer Zucht gedraagt zich vreemd. Sjors poetst de winkel, verkoopt de spullen, nou ja, hij doet eigenlijk alles. Sjors begrijpt niet waarom meneer Zucht zo onaardig is. Zou die vreemde vogel in de winkel daar iets mee te maken hebben? En wat wil die rare nerveuze rat toch de hele tijd?

Totdat hij op een avond alleen in de winkel is. Hij moet eigenlijk opruimen, maar daar krijgt hij de tijd niet voor. Want de spullen in de winkel zijn niet zomaar ‘spullen’.

Ze komen tot leven.. Sjors wordt dikke vrienden met ze, en samen ontrafelen ze het raadsel van de geplaagde meneer Zucht en zijn vreemde vogel.

  • Doelgroep: 4-10 jarigen
  • Duur: 1 uur
  • Minimale benodigde speelruimte: 6 meter breed*, 3 meter diep en 2,5 meter hoog
  • Opbouwtijd: 3,5 uur
  • Afbouwtijd: 2 uur
  • *De breedte van het decor is in aansluiting op uw beschikbare ruimte te verkleinen of te vergroten tot wel 14 meter.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan