Basily Family te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Basily Family

Basily Family boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

De gipsy-jazz formatie Basily laat de tijden van Django Reinhardt en Stephane Grapelli herleven. Oorspronkelijk is Basily begonnen als pure vertolker van de Hot Club de France traditie. Heden ten dage heeft Basily een geheel eigen identiteit met traditionele en Spaanse zigeuner invloeden ontwikkeld. Door de ontwapenende podiumpresentatie en de gedreven uitstraling weten de muzikanten hun publiek keer op keer in vervoering te brengen. Basily heeft een grote reputatie in binnen en buitenland.

In Nederland heeft Basily op bijna alle (jazz) podia gestaan waaronder diverse malen op het North Sea Jazz Festival. Basily kreeg veel uitnodigingen om te spelen in het buitenland. Voorbeelden hiervan zijn het Jak Festival in Indonesië, het grootste Django Reinhardt Festival in Samois Frankrijk, de wereldberoemde New Yorker jazzclub Birdland en diverse festivals in Italië en Scandinavië.

Hoogtepunt was een gezamenlijk optreden met Stephane Grapelli en optredens op privé feesten van The Rolling Stones en Jeff Beck.

Met originele Hot Club de France bezetting wordt Basily gezien als een van de beste en origineelste gipsy formaties. Een optreden van Basily staat altijd garant voor een daverend applaus en voor een spectaculair succesvol optreden!

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan