Waterproof Shampoo te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Waterproof Shampoo

Waterproof shampoo boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Ben je een rocker of meer van de popmuziek? Ga je het liefst helemaal los op de happy hardcore hits van toen of toch liever de gouwe ouwe Nederpop? Wat nou als we alles is door elkaar gooien! Trek je dansschoenen maar uit de kast en breng je zangstem mee want Waterproof Shampoo sleurt je de dansvloer op met hits uit allerlei stijlen en tijdperken!

De band bestaat uit vijf ervaren muzikanten die kunnen bogen op jarenlange podium ervaring. Waterproof Shampoo is beschikbaar voor allerlei soorten gelegenheden. Denk aan openbare gelegenheden als poppodia, festivals, cafés en besloten gelegenheden zaals bedrijfsfeesten en bruiloftspartijen. Met een variërende setlist van pop en rock van de afgelopen 30 jaar naar bijvoorbeeld gouwe ouwe Nederpop weet de band het publiek op te zwepen en te laten dansen, zingen en feesten!

Voor de band staat interactief contact met het publiek centraal en is het brengen van de juiste vibe het hoogste doel, maar het eigen plezier is minstens zo belangrijk en merkbaar vanaf de eerste minuut! Omdat alle leden elkaar al jarenlang kennen vanuit eerdere formaties is Waterproof Shampoo een vriendenformatie. Dat zie je, dat hoor je, dat voel je!

Waterproof Shampoo, voor hem en haar, voor ieder feest-type!

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan