Beriniteit  te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Beriniteit

Beriniteit boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Beriniteit is een straattheatervoorstelling voor (internationale) festivals en andere buitengebeurens.  
Een tandem met motor trekt over het terrein met veel tumult en voorop een groot paardenhoofd! Er wordt geremd... Een koning en koningin stappen af en dan ontvouwt zich hun leven. Als het publiek in een kring om hen heen staat zien ze het volgende tafereel:
De koning heeft weinig interesse in de koningin. She is not amused....Er zullen "vrijwilligers" uit het publiek worden gehaald om de koningin weer een beetje gelukkig te krijgen. Uit de aanhangwagen worden allerlei zaken gehaald die daarbij onmisbaar zijn. Tal van personages trekken aan het oog voorbij en de lachers zijn op hun hand.
Onder de bezielende leiding van de koning komt het allemaal weer goed. Natuurlijk zullen ze na dit oponthoud weer erg gelukkig zijn. Het eindigt met een onverwachte gebeurtenis, waarna het publiek wordt bedankt en ze hun Berini paard weer starten. De karavaan trekt verder om elders weer te spelen. Het is immers altijd: Beriniteit!

Doorlopende act, waarbij de scene een klein kwartier duurt, maar de "stoet" van tandem met aanhangwagen en dat gemechaniseerd is op zichzelf al de moeite waard.
Muzikale, theatrale, interactieve en humoristische voorstelling. Engels of Frans of Nederlands gesproken.

Vraag MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan