Braziliaanse Batucada Band te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Braziliaanse Batucada Band

Braziliaanse Batucada Band boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Batucada is vooral bekend van het Braziliaanse carnaval, bestaand uit vrolijke Braziliaanse drummers en fantastische danseressen. Deze energieke percussiegroep, ofwel batucada, heeft een passie voor drums en maakt van elke gelegenheid een feest!
De slagwerkgroep bestaat voor 100% uit Brazilianen. Het ritme en dansen zit er dus goed in. Doordat zij mobiel zijn kunnen zij spelen en dansen tegelijkertijd.

De batucada kan gecombineerd worden met het adembenemende capoeira.
Capoeira is een fantastische mix van atletische vechtkunst, spectaculaire acrobatiek, harmonieus spel en Braziliaanse cultuur. Iedere show wordt gekenmerkt door het aanvallen en verdedigen, prachtige schijnbewegingen en verbazingwekkende acrobatiek.

Daarnaast kunnen de heren worden begeleid door prachtig uitgedoste danseressen, die ervoor zorgen dat de temperaturen tot tropische hoogte stijgen!
Dans, vechtsport, lenigheid, acrobatiek en muziek; alles wat u wil in 1 show!

Heeft u een feestje in Caribische stijl?
Dan kunnen we naast bovengenoemde acts ook een Caribische brassband, de beste salsa band en nog veel meer voor u regelen!
Van waanzinnige Braziliaanse cocktailshakers met cocktailbar tot vuurspuwers en voetbalkunstenaars. Van korte spetterende acts tot een compleet entertainment pakket voor uw (bedrijfs-)feest.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan