DJ Coco te boeken via Artiestenbureau MEProductions

DJ Coco

DJ Coco boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

DJ Coco, is een muzikale duizendpoot. Omdat hij al op jonge leeftijd begon te draaien, heeft hij inmiddels een enorme ervaring en 'feeling' met het grote publiek. Vanaf zijn veertiende jaar is hij begonnen met plaatjes draaien op familiefeesten.

DJ Coco heeft zich in 20 jaar zeer ontwikkeld als allround DJ. Bruiloften, bedrijfsevenementen, verjaardagen, sportevenementen, schoolfeesten, après-ski feesten, dance classics parties, tentfeesten, schuurfeesten. Te veel om op te noemen waar DJ Coco allemaal voor heeft gedraaid.

DJ Coco is erg trots op het feit dat hij als DJ alle door AHOY georganiseerde evenementen muzikaal mag ondersteunen. Dit zijn voornamelijk ook grote sportevenementen zoals de wieler zesdaagse van Rotterdam. Daarnaast draait hij ook tijdens het NK Schaatsen, EK en WK beachvolleybal, tijdens wedstrijden van het Nederlands Volleybalteam en bij de European Superpull (Trekkertrek).

Verder wordt DJ Coco sinds enkele jaren veel gevraagd om voor, na of tijdens optredens te draaien voor bekende Nederlandse artiesten zoals Nick & Simon, Jan Smit, Wolter Kroes, Gerard Joling, Peter Beense, Dario, Robert Leroy, Lois Lane, Lee Towers, Kus en Frans Duijts.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan