Nielson te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Nielson

Nielson boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Nielson,werd bekend als finalist van het tv programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland'. Met een combinatie van verschillende stijlen creëert de getalenteerde singer songwriter een nieuw Nederlandstalig geluid.

Nielson scoorde al tijdens het programma al een enorme hit met 'Beauty & de Brains', dat sinds de release in de top 10 van de Single Top 100 en de iTunes chart staat. 

In januari 2013 is het dan zo ver, de langverwachte nieuwe single van Nielson is een feit. 'Zo Kan Het Dus Ook' is weer een echte Nielson-single, in de stijl die we van hem leerden kennen in De Beste Singer-Songwriter van Nederland. De clip, inclusief confetti en koeien, is een feestje. Het liedje is geschreven vanuit Nielsons persoonlijke ervaring.

Het nummer volgt wel erg hetzelfde recept als zijn eerdere superhit Beauty & De Brains, maar aan de andere kant bevestigt hij hiermee zijn eigen, herkenbare stijl. Er is immers nog genoeg tijd om gevoelige ballades te zingen. En dit liedje zit ingenieus in elkaar.

De verwachtingen omtrent Nielson zijn hoog. Hij is erg gedreven in alles wat hij doet. Hij heeft dan ook veel zin om de Nederlandse podia te bestormen en is zowel solo (akoestisch) als met band beschikbaar voor optredens.

Op maandag 8 april 2013 ging de nieuwe single van Nielson en Miss Montreal "HOE" in première op 3FM in de ochtendshow van Giel Beelen. Nielson zingt het nummer samen met Miss Montreal die hij leerde kennen tijdens zijn auditie bij De Beste Singer Songwriter van Nederland.

 

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan