Pensionado's te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Pensionado's

Pensionado's boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Het bejaarde echtpaar Loes en Max ziet er ontwapenend aardig en vrolijk uit. Ze verplaatsen zich van bankje naar bankje waarbij Max gezellig zijn accordeon speelt. En Loes haar breiwerkje koestert (als ze geen oogje heeft op een toevallige voorbijganger). Ze bezorgen iedereen een glimlach en een goed humeur, jong en oud. Helemáál als hun radio op hol slaat. Want dan blijken ze nog verrassend vitaal te kunnen dansen! "Hé, van wie is dat kunstgebit?!"
De Pensionado’s is een mobiele muziek-act en speelt sets van 30 minuten. Ze beschikken over allerlei verschillende outfits en tussen de sets kan omgekleed worden naar een ander thema. Volendamse kledij, in doktersjas, als Koningspaar of had je iets anders in gedachten? Vraag naar de mogelijkheden! Ook geschikt voor de kerstdagen: geheel in de stijl van Charles Dickens begroeten ze iedereen zeer hoffelijk en maken sfeervolle muziek die past bij de decembermaand en kersttraditie.

***OPVALLEND:DE GROTE MASKERS KOMEN ECHT TOT LEVEN!!!***

Het instrumentarium bestaat uit accordeon en stampstok (een ouderwets ritme instrument bestaande uit een stok waarmee op de grond wordt gestampt).

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan