SESSION te boeken via Artiestenbureau MEProductions

SESSION

SESSION is een van de beste en meest geboekte professionele allround coverbands van dit moment. Met een formatie van topmuzikanten, een razend actueel repertoire met de grootste hits (afgewisseld met de beste classics), heel veel interactie, de verlichte decorstukken en de imposante mega led videowall is dit dé show van NL!

SESSION is een van de beste en meest geboekte professionele allround coverbands van dit moment. Met een formatie van topmuzikanten, een razend actueel repertoire met de grootste hits (afgewisseld met de beste classics), heel veel interactie, de verlichte decorstukken en de imposante mega led videowall is dit dé show van NL!

De bezetting bestaat uit 3 vocalisten (zanger en 2 zangeressen), een 4-koppige ritmesectie en 3 blazers. Hiermee kan de band keer op keer een onvergetelijk optreden neerzetten. De muzikanten zie je naast de optredens van SESSION ook schitteren in diverse TV programma’s en in de bands van bekende NL artiesten.

Daarnaast deelde SESSION als begeleidingsband en support-act de afgelopen tijd het podium met onder anderen:
Alain Clark, Do, Wolter Kroes, Jeroen van der Boom, Peter Koelewijn, The Trammps, Guus Meeuwis, Ben Saunders, Nick en Simon, Dries Roelvink, George Baker, O’G3NE, Ali B, Dré Hazes Jr., Gordon, Frans Duijts, Glennis Grace, Vengaboys, Jannes, Big Black & Beautiful, Berget Lewis, Douwe Bob en Ilse DeLange.

Een optreden van SESSION is ‘high energy’, meeslepend, interactief, dansbaar, verleidelijk, trendy maar vooral: een feest! – Kortom: SESSION zorgt voor de beste entertainmentshow die er in coverland te vinden is!

De show van SESSION zit boordevol interactie, de hele show is er namelijk zo op ingericht dat het publiek onderdeel wordt van onze show. We laten je meezingen, -feesten en -dansen, ook op jouw evenement – en het wordt altijd een succes, elke keer weer. Wil je het zelf een keer ondergaan? Kom dan eens kijken bij een van de vele openbare optredens.

De hoge resolutie LED Wall van 12m2 is standaard inbegrepen in de show. Hierop verschijnt unieke content die perfect synchroon loopt met wat de band speelt.

Wat kun je verwachten? Bij het ene nummer loopt er tekst mee zodat je kan meezingen, terwijl bij het andere nummer de speciaal voor SESSION gecreëerde visuals voorbij komen die perfect meelopen met de bewegingen die de zangsectie maakt. Op deze manier zorgt SESSION ervoor dat een optreden geen moment hetzelfde is, maar een continu veranderend audiovisueel spektakel.

SESSION wordt regelmatig geboekt met één of meerdere bekende NL artiesten. SESSION speelt dan naast de sensationele eigen show ook een set met deze artiest. Artiesten als Leona Philipo, George Baker en Wolter Kroes kunnen schitteren met de begeleiding van SESSION.

Extra opties:

  • DJ All-round, incl. techniek: € 595,-
  • Blazerssectie 2 personen: € 600,-
  • Begeleiding bekende artiest: € 600,-
  • Extra set 1 x 45 minuten € 500,-
  • Kilometerprijs boven 200km retour vanaf Utrecht: € 3,-

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan