Tiny Little Bigband te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Tiny Little Bigband

Tiny Little Bigband boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Het professionele achtmans-ensemble, in speciale gevallen ook als viermans combo, laat de bruisende Bigbandtijden van weleer herleven door een unieke sound en onstuimige energie waarmee het oud, nieuw én eigen repertoire ten gehore brengt.

Het orkest is regelmatig nationaal te beluisteren op radio (o.a. 3FM en TROS Muziekcafé). Het is de nieuwe sensatie op vele festivals (o.a. North Sea Jazzfestival, The Hague Jazz, Jazzfestival Amersfoort en Jazzin’ Woerden), uiteenlopende bedrijfs- en theaterevenementen (o.a. Joop van den Ende Producties) en talloze privéfeesten. Ook mag het zich de muzikale hofleverancier noemen van o.a. Hotel Huis ter Duin. Hierdoor ontwikkelde Tiny Little Bigband een ontzagwekkende speelagenda.

De groeiende populariteit van Tiny Little Bigband komt voornamelijk omdat zij ieder optreden streeft naar het zelfde doel: tijdloze stijl gecombineerd met een swingende knipoog. De musici gaan daarbij dan ook onberispelijk en stijlvol gekleed. Zo is een show – ingehouden op de achtergrond of expressief op de voorgrond- altijd een lust voor het oog.

Tiny Little Bigband is uiterst flexibel en multi-inzetbaar op alle denkbare locaties zoals, kastelen, landhuizen, poolparties, boten, festivals, bedrijfsfeesten, tuinfeesten, Wadden- en tropische eilanden. Van stijlvolle receptie en intieme diners met het 4-mans combo tot bruisende diner dansants en knallende feestavonden met de volledige 8-mans bezetting, Tiny Little Bigband heeft altijd een passende bezetting. Zowel de kleine als de grote bezetting kan in combinatie met hun eigen DJ worden geboekt, waarmee een avondvullend programma wordt verzorgd met opbouw van entree tot knallend eindschot in stijl.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan