Turkse Schoenenpoetser te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Turkse Schoenenpoetser

Turkse Schoenenpoetser boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Hüseyin heeft in Istanboel een jarenlange praktijkervaring in het schoenen poetsen en trekt de wereld in om zijn vak uit te oefenen. Er is echter één groot probleem: hij spreekt alleen Turks..

Hij zal alle zeilen bij moeten zetten om contact te maken en zijn doel te bereiken. Eigenlijk wil hij met schoenenpoetsen flink geld verdienen maar dat stuit hem eigenlijk tegen de borst, omdat hij iedereen als zijn vriend beschouwt en hij het daardoor moeilijk vindt geld te vragen. Alleen de echte aandringers mogen betalen. Hij lijkt in eerste instantie heel rustig maar als hij eenmaal bezig is laat hij zich meeslepen door zijn emoties. Zijn romantische inborst krijgt de overhand. Hij vindt een praatje maken belangrijker dan geld verdienen.

De authentiek ogende “Boyac Hüseyin” vindt zijn oorsprong in de schoenenpoetsers zoals Frans Custers die zelf in Istanboel heeft ervaren. Hij spreekt in deze act alleen Turks en poetst de schoenen met origineel Turks materiaal. Het is niet meteen duidelijk dat het om een niet Turk gaat maar zodra de toeschouwers op hem reageren komt zijn maffe karakter tevoorschijn. Naast het theatrale element geeft “Boyac Hüseyin” een mooi visueel beeld.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan