Yes-R te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Yes-R

Yes-R boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Geïnspireerd door zijn neef Ali B besloot Yes-R op 13 jarige leeftijd dat hij rapper wilde worden. Op zijn 14e deed hij voor het eerst mee aan een talentenjacht waar hij de tweede plaats won. Net  als zijn neef had hij de smaak van het optreden meteen te pakken en sindsdien is hij niet meer van het podium af te slaan. Hij maakte twee jaar lang deel uit van de hiphopformatie Ongerept.

Na zijn vertrek uit deze groep besloot Yes-R als soloartiest verder te gaan. In 2004 sleepte Yes-R de publieksprijs binnen van de meest toonaangevende talentenjacht; de Grote Prijs van Nederland. Dit zorgde voor veel publiciteit en nog meer bekendheid voor de ambitieuze Yes-R. 

Begin 2009 levert Yes-R gastbijdrages op singles van o.a. Negativ, Nino en Deazy en brengt hij zijn eigen single ‘Mee naar huis' uit. Tevens speelt hij de hoofdrol in de Nederlandse misdaad komedie ‘Gangsterboys. In juli wint Yes-R een TMF Award in de categorie TMF Pure Award. Yes-R wordt in oktober vader van een zoon en heeft een ode aan zijn zoontje geschreven: 'Me boy'. Samen met vaders Ali B en Lange Frans is er een remix opgenomen en met deze knaller luidt Yes-R het jaar 2009 uit!

De meest recente projecten van Yes-R zijn de film Gangsterboys en daarnaast de soundtrack die hij hiervoor maakte, samen met Darryl, Sjaak en Soesi B. U kunt Yes-R boeken voor een avond vol verschillende muziek van het pure rappen tot de zang die hij uitstekend onder de knie heeft.

Vraag artiestenbureau MEProductions naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan