Broadway te boeken via Artiestenbureau MEProductions

Broadway

Broadway boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.

Door Broadway te boeken voor uw evenement, is succes gegarandeerd. Broadway kan het beste omschreven worden als een sfeermakende band met klasse en hoogstaand entertainment.

Broadway kent al een lange historie. De band staat ondertussen al 17 jaar op de bühne. Dit is zeker iets waar de band trots op is. In deze 17 jaar hebben ze wel bijna alle podia van Nederland op hun grondvesten laten schudden. Met een solide basis draait deze band al jaren in de top van de entertainment. Elke keer zoekt de band weer naar een verrassing om zo elk optreden uniek te maken.

Broadway heeft een onderscheidende factor. Dit komt terug in zowel horen als om het zien van de band. Met veel enthousiasme wordt er een show neergezet waar U tegen gezegd kan worden. Van een bedrijfsfeest tot een grote feesttent en van een mooie bruiloft tot een dancing, Broadway is ruim inzetbaar, waardoor het de ideale band is voor elk event.

Wanneer je Broadway boekt is de avond pas geslaagd als het publiek een gezellige avond heeft gehad, en daar zorgt Broadway dan ook alles voor. Een breed repertoire met zowel de actuele top40 hits maar natuurlijk ook hits van vroeger. Noem een muziekgenre en Broadway is in staat om het te spelen. Hierdoor is Broadway super allround en dus de perfecte band voor uw event. Broadway boeken is gezellig, professioneel, top-entertainment en vooral kwaliteit. Dat is Broadway.

 

Vraag offerte aan