De SfeerCompany te boeken via Artiestenbureau MEProductions

De SfeerCompany

Muziek, theater en spel. Dat is de SfeerCompany.

De SfeerCompany, bestaande uit Coen Dassen en Marieke van de Berg, biedt een breed en divers entertainment. Zo is De SfeerCompany te boeken in onder andere de volgende samenstellingen:

Muziek

  • Mrs & Mr D (Marieke van den Berg & Coen Dassen) vinden het heerlijk om muziek te maken op een persoonlijke en betrokken manier. Met een gitaar, twee stemmen, een breed repertoire aan liedjes en een dosis positiviteit vermaken zij iedereen!
  • De Muziekcompany is een akoestisch poptrio en maakt met name akoestische live muziek met de beste popliedjes van alle tijden uit binnen- en buitenland. Deze kleine band speelt graag mobiel. Het repertoire is breed en gevarieerd. U kunt van alles verwachten: Rock (‘n’ Roll), Pop, Soul, Jazz, Disco, Country, Blues, Latin, Nederpop, maar ook spontane improvisaties ter plekke...

Theater

  • Maxima look-a-like kan een hilarische persoonlijke speech op maat geven, lintjes doorknippen, een openingshandeling verrichten, een rondleiding verzorgen, een jubilaris of bruidspaar feliciteren, een lintje uitreiken aan een bijzonder persoon. De 'Maxima Act' is compleet samen met haar Hoofd Beveiliging, Sjaak Oeritie. Sjaak zal vooraf op ludieke wijze diverse verdachte gasten inspecteren. Het is zeer verrassend wat hij uit de zakken van sommige gasten weet te toveren!

Spel

  • SWINGO! = een interactieve muzikale bingo. In plaats van het draaien van cijfers worden er nu korte fragmenten van allerlei bekende liedjes live gespeeld door de muzikanten. Herken het liedje en zing lekker mee. Als de titel van het gespeelde liedje op uw swingokaart staat, kruist u het aan. Bij een volle kaart roept u uit volle borst: SWINGO!

Vraag offerte aan